LETNÍ KINO 24.6. - 9.7.2016

15.06.2016 08:06

POJĎTE DO KINA!

jednotné vstupné 80 Kč

24.6. Řachanda - pohádka, ČR; Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě, a strašidlech z kouzelného Černého lesa.

 

25.6. REVENANT Zmrtvýchvstání - dobrodružný, drama, western, USA; Příběh je inspirován životem hraničáře Hugo Glasse, kterému se stal osudným střet s rozzuřenou samicí medvěda grizzlyho.

 

1.7. Fakjů pane učiteli 2 - komedie, SRN; Pokračování bláznivé komedie kantor Zeki Müller je zpět. Tentokrát vyráží se svými žáky do Thajska, kde chce najít ztracené diamanty.

 

2.7. Lída Baarová - životopisný, ČR; Milovala zločince. Výpravné drama o vztahu legendární herečky s nacisticým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.

 

3.7. 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází - akční, válečný, drama, USA; Film rekonstruuje útok islámských milicí na americkou ambasádu v libyjském Benghází, k němuž došlo 11. září roku 2012.

 

4.7. Muzikál aneb Cesty ke štěstí - hudební, ČR; Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě.

 

5.7. Bohové Egypta - fantasy, USA; Mladý zlodějíček pomáhá bohu Horovi, svrženému bratrem Setem, výměnou za slib, že zachrání jeho lásku z podsvětí. Smrtelník i bůh musí projít zkouškami odvahy.

 

8.7. Zootropolis - animovaný, rodinný, USA; Zootropolis je město jako žádné jiné. Když sem dorazí optimistická Judy Hopkavá, zjistí, že být králíkem v policejním sboru mezi samými velkými a drsnými zvířaty není žádná legrace.

 

9.7. Já, Olga Hepnarová - životopisný, psychologický, drama, ČR, FR, SR, POL; Film je příběhem mladé ženy, která v roce 1973 nasedla do nákladního auta a v centru Prahy zabila 8 lidí. Svůj čin považovala za akt pomsty společnosti, která jí podle ní celý život ubližovala, a v roce 1975 byla jako poslední žena na území Československa popravena.