LETNÍ KINO 23.6. - 8.7.2017

15.06.2017 07:15

Jednotné vstupné 80 Kč.

23.6. Odvážná Vaiana: legenda o konci světa - animovaná pohádka, USA;

Příběh statečné dospívající dívky, která se s pomocí poloboha Maui vydá na objevitelskou cestu, na které chce zachránit svůj lid.

24.6. Všechno nebo nic - romantická komedie, ČR;

Linda a Vanda jsou nerozlučné kamarádky. Mají po třicítce, jsou spolumajitelky malého knihkupectví v centru města, ale jinak jsou každá jiná. Film vypráví o jejich životních eskapádách.

30.6. Rande naslepo - komedie, SRN;

Film podle skutečné události. Saliya Kahawatte začal ztrácet zrak už jako teenager. Jeho velkým snem bylo pracovat v luxusním hotelu, i když ho od toho kvůli oční vadě všichni odrazovali. Saliya se ale nevzdá. Jen nikomu nepřizná, že nevidí.

1.7. Masaryk - životopisný, ČR, SR;

Oceňovaný jako brilantní řečník, zábavný společník a milovník života, má Masaryk i svou temnou stránku. Hledá únik před svým jménem, před odpovědností i před sebou samým.

4.7. Příchozí - sci-fi thriller, USA;

Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, dojde k sestavení elitního týmu v čele s odbornicí na lingvistiku Louise Banks s cílem zjistit, jaké mají mimozemšťané úmysly.

5.7. Lichožrouti - animovaná pohádka, ČR;

Lichožrouti jsou malí tvorové, kteří žijí s námi lidmi a mohou za to, že lidstvu z každého páru ponožek vždy zůstane jen jedna - lichá. Ponožkami se totiž živí.

6.7. Assassin´s Creed - fantasy, USA, FR, VB;

Usvědčený vrah Callum Lynch je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Je nucen prožít vzpomínky svého vzdáleného předka, který žil před více než 500 lety.

7.7. Instalatér z Tuchlovic - komedie, ČR;

Tento film je vesnická komedie o muži, který všem všechno opraví, ale vlastní život spravovat nedokáže.

8.7. Špunti ve vodě - rodinná komedie, ČR;

Prosluněná a hravá komedie, která se odehrává na člunech za doprovodu otců a jejich potomků.