LETNÍ KINO DOLNÍ ROŽÍNKA 27.6. - 6.7. 2014

18.06.2014 21:37

Pojďte do kina!

(jednotné vstupné 50 Kč)

27. 6. Ledové království – animovaná pohádka USA; na motivy klasické pohádky Hanse Christiana Andersena.

Páteční dárek za vysvědčení – všechny děti do 15 let mají VSTUP ZDARMA!

28. 6.  Příběh kmotra – české krimi drama; příběh je inspirován bestsellerem Jaroslava Kmenty „Kmotr Mrázek“; hrají: O. Vetchý, L. Vaculík, J. Vondráček, J. Dvořák a další.

29. 6.  Husiti – česká animovaná komedie; Co když se klíčová pasáž našich dějin odehrála úplně jinak, než se nám snaží namluvit učebnice dějepisu? Co když se Mistr Jan Hus v Kostnici ani neohřál, natož aby shořel? Co když měl Jan Žižka víc než jen jedno zdravé oko?

30. 6.  Klub poslední naděje – drama, USA; americký jezdec rodea Ron Woodroof zjistí, že má AIDS, protože nemá možnost dostat se k lékům, rozhodne se pašovat do země léky nelegální; hrají: M. McConaughey, J. Leto, J. Garner a další.

1. 7.  Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic – dobrodružný fantasy horor, USA/Německo; příběh dospělých postav z pohádky o Perníkové chaloupce; hrají: J. Renner, G. Arterton a další.

2. 7.  Bez doteku – české drama; příběh dospívající dívky Jolany, která je předmětem sexuální touhy svého nevlastního otce; hrají: T. Vítů, A. Jastraban, O. Malý, M. Roden a další.

3. 7.  Jack Ryan: V utajení – thriller, USA; Jack Ryan patří do elitní ligy tajných agentů, kteří mají v náplni práce zachraňovat svět; hrají: Ch. Pine, K. Knightley, K. Costner a další.

4. 7.  Pot a krev – akční krimikomedie, USA; Daniel Lugo je ambiciózní trenér z posilovny, který pro peníze unese za pomoci kumpánů kolumbijského obchodníka, všechno se ale zvrtne...; hrají: M. Wahlberg, D. Johnson, E. Harris, R. Wilson a další.

5. 7.  Něžné vlny – česká komedie; příběh v podání Jiřího Vejdělka o první lásce, o zamilovanosti, o všech úskalích, které láska přináší, i o tom, že na první lásku se nikdy nezapomíná; hrají: T. Pauhofová, H. Čermák, G. Barreto de Carvalho, V. Dyk a další.

6. 7.  Rychle a zběsile 6 – akční, USA; Dominik a Brian mají možnost očistit svá jména a vyhnout se vězení, když dopadnou novou partičku zločinců na rychlých kolech, ke které patří i Domova bývalá holka Letty; hrají: V. Diesel, P. Walker, D. Johnson, T. Gibson, J. Brewster a další.