LETNÍ KINO 26.6. - 12.7.2015

20.06.2015 07:54

POJĎTE DO KINA! (jednotné vstupné 50 Kč)

26.6. Škatuláci - animovaná pohádka, USA; V Sýrečkově není radno vycházet po setmění. Z podzemních doupat vylézají podivní tvorové zvaní Škatuláci, kteří kradou vše, co jim přijde do rukou. Jednou prý dokonce ukradli malého kluka!
 
27.6. Pohádkář - romantické drama, ČR; Strhující příběh o osudové lásce a nemilosrdné lži. Příběh lidí ztracených v bludišti lásky, ze kterého nemohou a možná ani nechtějí najít cestu.
 
28.6. John Wick - akční, USA; John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát.
 
3.7. Andělé všedního dne - drama, ČR; Děj se odehrává během jediného dne, kdy tři andělé - Hachamel, Nith-Haiach a Jofaniel - zaučují nováčka, mladou andělku Ilmuth.
 
4.7. Raluca - film-noir, ČR; Cynický detektiv si myslí, že má nad vším nadhled, než potká svůdnou femme fatale, která si ho svojí nespoutanou sexualitou omotá kolem prstu.
 
5.7. Co jsme komu udělali? - komedie, FR; Na životě je krásné, že se v něm nedá nic předem naplánovat. Například Verneuilovi si byli jistí tím, že se jejich 4 nádherné inteligentní dcery provdají za výjimečné muže.
 
10.7. Krásno - krimi komedie, ČR; Celovečerní režijní debut Ondřeje Sokola. Vypráví příběh Michala a Adama, kteří přijíždějí k jezeru Krásno u Šumperka, aby vypátrali vraha Michalovy matky.
 
11.7. Zmizelá - thriller, USA; Amy Dunn zmizela v den pátého výročí svatby. Nick, její muž, byl po sérii nalezených důkazů obviněn z její vraždy. Nick prohlašuje, že nic nespáchal, Aminy přátelé a zápisky v jejím deníku tvrdí opak.
 
12.7. Všiváci - drama, ČR; Všiváci vyprávějí příběh rodinů Rohanů. Miki Rohan, špičkový neurochirurg, se utápí v bludném kruhu milostných dobrodružství, avantýr a alkoholu. Jeho horkokrevný bratr Ricky je veteránem z české mise v Afghanistánu a prohrává svůj boj s dluhy.